Actie! Upgrade Windows 10

windows-10-one-platform

U heeft het vast wel gehoord, Windows 10 is sinds 29 juli 2015 beschikbaar.
En nog mooier, de overstap naar deze nieuwe Windows versie is in de meeste gevallen gratis!

Windows 10  gratis beschikbaar!

Is uw huidige computer  geïnstalleerd met Windows 7, Windows 8 of Windows 8.1? Dan kunt u binnen het eerste jaar gratis overstappen naar Windows 10.

In veel gevallen is de upgrade gemakkelijk zelf uit te voeren via Windows Update maar dit geeft geen garantie dat uw externe apparatuur, zoals bijvoorbeeld een printer of scanner, ook probleemloos zullen werken.

In sommige gevallen werkt de update niet geheel vlekkeloos of mislukt zelfs. In die gevallen is het vaak erg lastig om te achterhalen wat het precieze probleem is.

Upgrade begeleiding

Wilt u uw computer ook laten updaten naar Windows 10? Dan kunnen wij  een update-check uitvoeren. Tijdens de update-check controleren wij of de  stuurprogramma’s van uw hardware, printers en de door u gebruikte programma’s compatibel zijn met Windows 10. Aan de hand van deze check kunnen wij samen met u bepalen of u Windows 10 kunt en wilt installeren. Naast de upgrade-check kunnen we uiteraard de installatie van Windows 10 voor u uitvoeren.

Extra veiligheid, backup maken

Uw bestanden en foto’s zijn natuurlijk erg belangrijk, dat beseffen wij ons ook.
Dat is de reden dat wij naast de deskundige installatie van Windows 10 ook een backup service aanbieden. Dat betekent dat wij, alvorens de installatie uit te voeren, een volledige backup van uw belangrijke bestanden of systeem kunnen maken.

Tarieven

Wij hanteren de volgende standaard tarieven voor onze Windows 10 diensten :

– Update check  : Volledig gratis!
– Upgrade naar Windows 10  : € 45
– Backup voor installatie  : € 25

 

De update check kan bij u thuis uitgevoerd worden maar de daadwerkelijke upgrade en eventuele backup zal bij ons op lokatie uitgevoerd worden.

Om een afspraak te maken kunt gebruik maken van ons contactformulier.